Håll ihop dina temabilder

Published

Att Flickr innehåller massor av möjligheter är ingen överdrift. En liten detalj som dock stör mig är att konstruktionen med en fotoström, alltså en kontinuerlig lång följd av bilder gör att enskilda bilder får en större uppmärksamhet än en kollektion eller samling. Visst går det att skapa både Collections och Set men de hamnar lite i skymundan jämfört med fotoströmmen. Det skulle varit fint om man i sin fotoström kunde posta ett Set eller en Collection för att till exempel marknadsföra ett visst tema eller liknande. På en blogg som den här är det inga problem att bädda in ett bildspel eller en länk till ett Set på Flickr. Det fungerar till och med riktigt snyggt. Se mitt Set med bilder av skyskrapan Turning Torso i Malmö. Just så här skulle jag vilja presentera det direkt i fotoströmmen på Flickr.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.