Radio controlled

Published


Efter att ha läst ett tips från alltid utmärkte Danne Carlbom om fotografering med radiokontrollerade blixtar bestämde jag mig för att slå till och köpa ett set Cactus V4 från Kaffebrus. Jag är lite trött på begränsningarna att bara ha blixten fast monterad på kameran och vill utnyttja de kreativa möjligheterna att flytta runt blixten lite mer. Det skall bli spännande att se hur det hela kommer att fungera och om jag hittar motiv där de kommer till bra användning. Har haft spaning på PocketWizards MiniTT1 och FlexTT5 ett tag men tycker de är lite för dyra för stunden även om de har TTL-möjligheter vilket låter lockande.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.