Organisera dig

Published

Jag gillar att organisera mina bilder för att få visningen av dem så överskådlig som möjligt. På Flickr har jag skapat en ny kollektion med namnet “Themes” som innehåller set med bilder baserade på några av mina populäraste tags. Seten är sorterade så att de mest intressanta bilderna visas överst.

Jag hoppas att kollektionen “Themes” ska ge dig möjlighet att upptäcka nya bilder i min photostream. Troligen kommer jag att bygga fler set framöver med bilder baserade på tags. Tycker det är ett utmärkt sätt att lyfta fram äldre bilder i ett nytt ljus.

Dessa sets är dynamiska, det vill säga att innehållet i dem kommer att förändras efterhand som nya bilder tillkommer. Ett av de bästa verktygen för att skapa dynamiska set på Flickr är SmartSetr som jag skrivit om tidigare.

Jag provar faktiskt ett annat verktyg nu som heter SuprSetr och som är en fristående applikation för att hantera dynamiska set på Flickr. Det fungerar på i princip samma sätt som SmartSetr men har också en spännande funktion för att skicka en Tweet när ett set uppdaterats. Är man aktiv på Twitter är det inte alls dumt att kunna meddela sina följare när ett set uppdaterats.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.