iPhone updating

Published

Äntligen var det dags att uppdatera min iPhone 3G till version 3.0 av operativsystemet. Själva uppdateringen gick på sedvanligt Apple-manér hur enkelt som helst. Bara att plugga in den i Macen och låta iTunes rulla igenom uppdateringsprocessen. De första intrycken är att telefonen är snabbare. Det flyter på ännu bättre än tidigare. Spotlight är en superb nyhet. Du kan söka fram allt i luren nu och slipper leta runt i menyerna.

iPhone updating

Provade kameran och upptäckte att det nu finns en liten tumnagel som visar den senaste bilden i bildbiblioteket. Smutt. Provade också att ta en bild och behandla den i CameraBag för att se om EXIF-datat fanns kvar när jag lägger upp bilden på Flickr. Tyvärr inte. Det kan ju vara så att det behövs förändringar i tredjepartsprogrammen för att det ska fungera med EXIF-data. Ska kollla vidare på det. Vill enormt gärna ha den funktionen.

MMS såg jag. Inte den mest använda finessen hos mig men nån gång kommer det säkert till användning. Klipp och klistra är mycket välkommet. Det har jag saknat mycket mer än MMS.

Det dyker väl upp fler saker så småningom men nu ska jag forska vidare i telefonen. En bra telefon har blivit bättre…

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

8 comments

  1. Been using Beta of 3.0 for ages now and enjoying it alot. Will be updating mine when I get back from the gym. The push thing is interesting. Will be spending some quality time with my favourite piece of tech later 🙂

  2. iWish….

    Efter installationen får jag bara felmeddelande i iTunes 🙁 Hoppas att iTunes Store “bara” är överbelastad och att jag snart “kommer fram”…

  3. Jag tappade nätverket när uppdateringen var klar så iTunes kunde inte aktivera telefonen. När nätverket var tillbaka fungerade det finemang. Vad får du för felmeddelanden?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.