No. 10,000

Published
World of mailboxes

Självklart är jag också otroligt glad över all uppmärksamhet jag får genom mina bilder på Flickr. Det är otroligt roligt att så många är intresserade av mina bilder och jag får massor med trevliga kommentarer. Själv finner jag ett stort nöje att titta på alla andras bilder och få inspiration och idéer. Tack Flickr och tack alla kolleger som också lägger upp era bilder för oss andra att inspireras av. Hur skulle jag klara mig utan er. 🙂

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.