Video on Vimeo

Published

Förutom stillbilder gillar jag att göra videofilmer. Jag kan lika bra direkt erkänna att jag känner mig som en riktig amatör när det gäller att göra videofilmer men jag tycker det är himla roligt och hoppas kunna lära mig lite i framtiden. Jag har hittills publicerat mina videofilmer på YouTube. Har faktiskt två konton där. Ett för videofilmer av standardkvalité och ett för HD-video. YouTube är helt ok numera när kvalitén blivit bättre och det allra bästa är att det fortfarande är gratis. Det som dock stör mig mest med YouTube är att alla filmerna hamnar i en lång rad baserat på när man laddade upp dem.

Jag skulle vilja ha bättre möjligheter att organisera min filmer än vad YouTube erbjuder och har hittat till videosajten Vimeo. Vimeo är en fantastisk vacker och lättjobbad videotjänst plus att den tillhandahåller mycket mer möjligheter att få ordning bland mina videofilmer. Jag kommer förmodligen att använda Vimeo i fortsättningen för att bädda in videofilmer här på bloggen. Ska först bekanta mig lite mer med alla funktioner som Plus-medlem. Det ska bli kul att experimentera med lite rörliga bilder som omväxling.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.