Yay! Half a million views! And counting!

Published

Jag har uppnått en milstolpe i antalet tittar på mina bilder på Flickr. Över en halv miljon visningar sedan jag startade på hösten 2006. Jag tycker denna siffra är helt enastående imponerande.

Dessutom är nog den verkliga siffran ännu högre med tanke på att det måste till ett aktivt klick på en bild för att det skall ge utslag i statistiken. Jag sprider även mina bilder i RSS-flöden och de som nöjer sig med att se den där räknas tyvärr inte in.

Innan Flickr hamnade de flesta bilder i album som placerades i bokhyllan. Antalet tittar per år kunde räknas i tiotal. Flickr har verkligen gett mitt fotograferande en ny dimension. Och en massa nya vänner på köpet. Flickr är mitt bildgalleri. Det är jätteskoj och jag är vansinnigt stolt över att så många tittar på bilderna. Tack alla…

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

4 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.