Informationens motorvägar

Published

Är det fler än jag som tycker att informationsflödet går i fortaste laget nu för tiden? Förr i tiden kunde jag få för mig att spara en dagstidning bara för att om och om igen läsa en intressant artikel. Numera flyger artiklar och information förbi i rasande fart. Spara kan jag förvisso göra genom att exempelvis stjärnmärka i Google Reader men det är väldigt sällan jag tar mig tid till att läsa något mer än en gång. Det vill jag verkligen minnas att jag gjorde förr. Det kanske är så enkelt att jag är för gammal och minns gårdagen alltför väl?

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.