Utflykt till Vittsjö – vackert i norra Skåne

Share:
Pensionatsgäster av Tore Brogårdh

Tog en tur till Vittsjö som ligger vackert vid Vittsjön i norra Skåne. Stannade till vid Café Sjöstugan och spanade in omgivningarna. Här fanns även en liten rastplats alldeles vid sjön om du har med dig egen fika eller mat. Skönt stopp i sommarvärmen. Här kommer lite fler bilder från Vittsjön.

Vittsjö ligger inte direkt vid någon av de stora vägarna i Skåne men det är värt en omväg. Historiskt sett är Vittsjö en gammal kurort och det fanns förr mängder av pensionat här dit folk åkte för att njuta av tystnaden och naturen.

Default image
Håkan Dahlström
Ägare till bloggen som gillar att fotografera, resa och hålla på med teknik.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x