Utflykt till Vittsjö – vackert i norra Skåne

Published
Pensionatsgäster av Tore Brogårdh

Tog en tur till Vittsjö som ligger vackert vid Vittsjön i norra Skåne. Stannade till vid Café Sjöstugan och spanade in omgivningarna. Här fanns även en liten rastplats alldeles vid sjön om du har med dig egen fika eller mat. Skönt stopp i sommarvärmen. Här kommer lite fler bilder från Vittsjön.

Vittsjö ligger inte direkt vid någon av de stora vägarna i Skåne men det är värt en omväg. Historiskt sett är Vittsjö en gammal kurort och det fanns förr mängder av pensionat här dit folk åkte för att njuta av tystnaden och naturen.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.