Spärra obehörig adressändring

Share:

Spärra obehöriga från att “kapa” dig och dina uppgifter låter som en god idé för alla. Läste i Aftonbladet om några som råkat illa ut och tänkte det är lika bra att kolla mina egna inställningar. Jag hade faktiskt redan spärrat obehörig adressändring. Detta görs hos Skatteverket. Du behöver förstås logga in med mobilt BankID för att verifiera dina uppgifter.

Spärra obehörig adressändring

Även Adressändring har en tjänst som heter Adresslåset och som spärrar så att ingen annan än du kan adressändra, eftersända eller lagra din post.

Jag är varken känd eller rik men det här låter som två vettiga åtgärder att ta till för att skydda sig extra mot skojare, bedragare och banditer. Att spärra sina uppgifter är bra för alla och det kostar inget extra.

Default image
Håkan Dahlström
Ägare till bloggen som gillar att fotografera, resa och hålla på med teknik.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x