Sveriges Nationaldag och underbart väder

Share:
Sveriges Nationaldag bjöd på strålande sol vid Öresundsbron.
Öresundsbron i horisonten

Sveriges Nationaldag bjöd på fantastiskt varmt och skönt väder. Som väntat mycket folk ute och njöt av värmen. Jag är ju en badkruka av stora mått så något bad blev det inte. Men jag såg andra som passade på att ta ett dopp.

Blommande träd i Limhamn.
Träden i blom

Träden längs Strandgatan stod i full blom. Det var snygg kontrast mot den blå himlen. Sommar är underbart. Speciellt juni. Vi i Sverige brukar ju inte fira vår nationaldag så hårt som till exempel norrmännen. Man får nog ta sig till typ Skansen om vill fira traditionell nationaldag.

Småbåtshamnen Limhamn
Småbåtshamnen Limhamn

De flesta båtägarna hade fått båten i vattnet. Det är hög tid nu om man vill guppa runt i Öresund. En och annan låg fortfarande kvar på land men de var få. Man kan fira Sveriges Nationaldag på vattnet också. Jag hade kunnat tänka mig en liten, eller även större förresten, motorbåt. Det hade varit gott att dra ut på havet en vacker dag och bara vara för sig själv.

Default image
Håkan Dahlström
Ägare till bloggen som gillar att fotografera, resa och hålla på med teknik.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x