AirTag i nyckelknippan – praktiskt

Published
Airtag hållare från Belkin
AirTag nyckelring från Belkin

Hålla koll på nycklarna

AirTag-hållare från Belkin. För första gången på flera år har jag möblerat om i min nyckelknippa. Har burit på onödiga nycklar alldeles för länge. Fattar inte att det inte blivit gjort långt tidigare. Hämtade ut min Belkin Secure Holder på paketutlämningen idag. Min AirTag passade perfekt i hållaren och den var av bättre kvalitet än jag förväntade mig.

Hade förväntat mig en i hårdare plast och som var mycket sladdrigare i passformen. Men det var skönt att ha fel. Det känns som plast med bra kvalitet och även metallringen känns robust. Det finns inget värre än metallringar av dålig kvalitet. De ska hålla i massor av år och tåla att man ta av och hänger på nycklar utan att de tappar formen.

Dyrt? Javisst.

Köpte nyckelringen från Apple Store på nätet och de tar den ganska hutlösa summan av 139 kronor. Jag menar, det är ju en liten bit plast och en metallring. Enda sättet att få den att kännas prisvärd är att jämföra med Apples egna AirTag-nyckelring som förvisso är gjord av läder men som betingar det ännu mera hutlösa priset av 430 kronor. Det är rent ocker om du frågar mig. Men de vet hur man tar betalt och kommer undan med det. Säkerligen håller Apples hållare en enastående kvalitet. Precis som deras prylar brukar.

Jag försökte faktiskt hitta andra alternativ men när jag skulle köpa hittade jag inget annat vettigt. Det lär väl komma ett större utbud om nu AirTag blir en succé på marknaden. Kanske man hittar en kul och överkomlig hållare om man köper sig ytterligare en AirTag.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.