Bloggar, bloggar, bloggar

Published

Jag bloggar friskt både här och där. Dels för att publicera mina bilder och dels för att testa olika plattformar. En del bloggar får en del fans och börjar leva ett eget liv och då får jag svårt att avsluta dem. Den aktuella uppsättningen med aktiva bloggar är följande:

http://www.dahlstroms.com/

Min huvudblogg och den du läser just nu. Här publiceras ett urval av mina bästa bilder samt vanliga textinlägg när jag tycker jag har nåt att säga. Jag misstänker att den alltid kommer att leva kvar. Det känns liksom skönt att ha ett ordentligt hem på webben. Bloggen ligger på webbhotellet Binero.

http://foto.dahlstroms.com/

Min renodlade fotoblogg. Här publiceras lite äldre bilder. Bloggen ligger på WordPress.com och jag gillar verkligen den plattformen. Det ser snyggt ut och är väldigt pålitlig. Här har jag också ganska hyfsat med besökare och det är skoj. Uppdateras dagligen.

http://hakan.dahlstroms.com/

En av bloggarna för bilder tagna med mobilen, iPhone. Bloggen ligger på plattformen Tumblr och jag gillar communityn runt Tumblr. Det går att få en ren och snygg blogg på Tumblr och det är enkelt att posta dit.

http://post.dahlstroms.com/

Den andra bloggen för mobila bilder. Plattformen heter Posterous och liknar Tumblr en hel del i upplägget. Personligen är jag dock mer vän med Tumblr än med Posterous som jag tycker är aningens rörigare. Det är dock väldigt enkelt att posta inlägg till Posterous. Jag postar de flesta via appen Instagram i iPhone.

http://www.dahlstroms.eu/

En blogg som egentligen mest är en placeholder för domänen dahlstroms.eu. Bloggen postar automatiskt mina senaste bilder från Flickr. That’s it. Även den ligger på webbhotellet Binero och är en self-hosted WordPress blogg. Med andra ord kräver den en del manuella uppdateringar etc.

http://blog.dahlstroms.com/

Min ursprungliga bloggadress när www.dahlstroms.com var en statisk hemsida. Plattformen är Blogger. Här publiceras lite bilder när jag känner för det. Ganska sporadiskt således.

http://cc.dahlstroms.com/

Också en blogg på Blogger där jag postar mina bilder med Creative Commons licens. Letar du efter gratis bilder att använda på din egen blogg eller liknande är du välkommen att titta in här.

http://lukas.dahlstroms.com/

Taxen Lukas egen blogg. Bor hos Blogger och innehåller bilder från Lukas dagliga liv. Uppdateras dagligen.

Hur bloggar du själv? Bloggar du överallt eller använder du det sunda förnuftet och håller dig till en blogg? 🙂

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

2 comments

    1. Varsågod. Det är fina bloggar som synes.

      Bra att du är Pro på Flickr. Det är värt varenda krona. 🙂

      Haha, du tar bra bilder redan för att finnas på vilken blogg som helst. Prova WordPress.com med temat modularity lite. Det är ett ursnyggt tema för fotobloggar och WordPress.com är den världsledande bloggplattformen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.