Pirater i rätten

Published

Rättegång mot Pirate Bay idag. Hur ska det sluta? Ärligt talat tycker jag att det är mest av allt är en mediacirkus där båda sidor har sina argument för eller emot. Jag har inget emot att betala för musik, film etc. men kom fram med bekväma och vettigt prissatta tjänster så att jag kan konsumera. Det är på tok för mycket knasiga hinder och påfund hos skiv- och filmbranschen. Varför kan jag exempelvis fortfarande inte hyra film i iTunes Store i Sverige? Fixa detta och fixa det nu för jag vill se film…

Categorized as Ord

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.