Min fotobok har anlänt!

Published

https://www.blurb.com/b/550110

Min fotobok från Blurb har anlänt. Jag måste säga att jag är extremt nöjd med den. Bilderna stämde bra med hur jag såg dem på bildskärmen och papperet var tjockt och fint (beställd med den lyxigaste varianten av papper). Kan varmt rekommendera Blurb som leverantör av din egen fotobok. Köp min bok eller gör en egen. 🙂

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

2 comments

  1. Snyggt! Kanske var det efter din rekommendation jag laddade ner Blurb-programmet, minns inte 🙂 Men jag blev besviken, lyckades inte få det att fungera. Det jag hade tänkt göra var att göra en fotobok av min blogg. Det stod i programmet att det bara var att importera wp, inga problem alls. Problemet var bara att det gick inte. Blurb vägrade att godkänna min wp-login. 🙁
    Så jag har förpassat Blurb till papperskorgen och nästan bestämt mig för JapanPhoto och PhotoHome designer istället. Nästan. Tack för senast förresten – visst var du på tweetup på Temple Pub?
    Hälsningar KAtinka

    1. Trsit att det inte fungerade med Blurb. Jag är jättenöjd med Blurb men har inte provat att hämta bilderna från bloggen. Det kanske är deras svaga punkt? Vi har nog inte setts för jag har inte varit på någon Tweetup. Ännu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.