Brödernas – hamburgare av lite lyxigare snitt

Published
Burgare och lökringar från Brödernas.
Burgare och lökringar från Brödernas.

Testade Brödernas hamburgerrestaurang i Hyllie efter att ha läst om dem på nätet. Har inte fått tillfälle tidigare trots att det är ett tag sedan de öppnade. De har öppet för lunch mellan 11-14 och sedan öppnar de på nytt kl 17-21 och jag passerar oftast under den perioden de har stängt. Dessa tider gäller på vardagar. På helgerna har de öppet i ett svep, 11-21 på lördagar och 12-21 på söndagar.

Jag var helt ensam i restaurangen när jag besökte Brödernas en helt vanlig vardagskväll. Det gjorde ju att servicen var alldeles utmärkt. Den längsta tiden var när jag bestämde mig för vilken burgare jag skulle välja. Jag valde en dubbel Greven och till det en portion lökringar.

Hamburgaren var helt perfekt. Mycket god med bra bröd och fräscha tillbehör. Helt klart i klass med Rekas fina burgare. Lökringarna var lite sämre. Ganska flottiga faktiskt. Vet inte riktigt varför de blev så för de hade alla förutsättningar att bli superba lökringar. Frasiga på ytan och med en tydlig lökring på insidan. Därmed inte sagt att de var dåliga. Bara att de var lite för flottiga för min smak.

Så är du i Hyllie och vill käka hamburgare så tycker jag att Brödernas är det bästa stället för goda hamburgare. Adressen är Hyllie Stationstorg 5. Nära ingången till Malmö Arena.

En bit bort från Hyllie finns ett annat ställe med goda hamburgare, Rekas Burgers.

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.