Apple MagSafe Charger

Share:
MagSafe Charger och USB-C strömadapter
MagSafe Charger och USB-C strömadapter

Köpte mig en Apple MagSafe Charger för trådlös laddning av min iPhone 12 samt en 20W USB-C strömadapter. Måste säga att MagSafe är en riktigt bra grej. Perfekt med en magnet som håller sakerna på plats. Lite synd att MagSafe försvunnit från Apples bärbara datorer för det var en alldeles lysande funktion att kabeln lossnade från datorn om man råkade fastna i laddkabeln. Mycket bättre än på en bärbar PC där man riskerade att dra ner datorn i golvet om man hade otur.

Originaltillbehör tack

Min filosofi vad gäller laddning är numera att hellre lägga pengar på originaltillbehör än på tredjepartstillbehör för jag inbillar mig att det är det säkraste sättet att ladda. Solid kvalité som väntat på Apples trådlösa laddare. Själva plattan är sådär lagom tung och förtroendeingivande. Strömadaptern är skapligt stor men blir inte speciellt varm vid laddning. Magneten gör att laddplattan fäster perfekt på baksidan av min iPhone 12 och sitter bra fast under laddning.

Amazon har bra priser

Gissningsvis kommer MagSafe att fungera till framtida iPhones och tillbehör ett antal år framöver så den kan säkerligen komma till användning tillräckligt länge för att den ska vara värd pengarna. Köpte min hos Amazon som hade ett pris som var klart lägre än hos Apple själva. Tycker mig se att Amazon ofta har bra priser på Apples tillbehör. Däremot på själva produkterna ligger de väldigt nära vad Apple tar. Min beställning levererades från lager i Tyskland och tog tre dagar att få hit.

Default image
Håkan Dahlström
Ägare till bloggen som gillar att fotografera, resa och hålla på med teknik.
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Simon Jansson
Simon Jansson
13 days ago

Korrekt. En riktigt bra laddare.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x