The odd couple…

Published
The odd couple

Jag har faktiskt inte vågat pröva den här kombinationen tidigare. Rädd att kortsluta och förstöra antingen kameran eller blixten. Råkade idag snubbla över en artikel om en kille som testat. Och han har rätt. Det fungerar. Visserligen manuellt så det skriker om det men ändå. Det kan säkert finnas tillfällen när kombinationen LX3 och 430EX skulle sitta fint. Det blir ett väldigt omaka par och den som ser skapelsen får en rolig stund. Vem är storebror och vem är lillebror? 😉

By Håkan Dahlström

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

3 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.