Biltvätt – på prenumeration hos OKQ8

Share:

Biltvätt, det är viktigt att hålla bilen ren. Jag har varit rätt dålig på att tvätta bilen genom åren men det är ju aldrig försent att testa nåt nytt. Dags alltså att testa att prenumerera på biltvätt till min Skoda Fabia. OKQ8 i Malmö erbjuder ett månadsabonnemang för 299:- då man kan tvätta bilen upp till åtta gånger på en månad. Det är inte per kalendermånad utan 30 dagar från det man tecknar abonnemanget. För att teckna en prenumeration behöver du ladda hem deras app till iPhone eller Android.

Man registrerar sin bils registreringsnummer i appen och betalar månadsavgiften och sen är det bara att köra fram till porten och vänta på sin tur. Inget köande i kassan för att köpa en biljett. Registreringsnumret läses av med en kamera när man kör in i tvätten.

Testade för första gången idag och det var extremt smidigt att bara köra direkt till tvätten utan att passera kassan. Ingen kö var det heller så det gick snabbt att komma igång. Tvätten i prenumerationen är en standardtvätt med underspolning och vax. Det blev skapligt rent. Jag är nöjd.

Default image
Håkan Dahlström
Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x