Ett decennium av bilder – 2010-talet

Ytterligare ett decennium har passerat. Har letat igenom mitt bildarkiv under de senaste tio åren för att hitta en bild jag gillar från varje år. Totalt har jag sparat 21384 bilder från 2010-talet. Gissningsvis har jag tagit tio gånger fler bilder totalt. Detta är vad som blivit kvar efter gallring.

2010

Dvärgtax
2010 blev vi med tax. Här är Lukas valp och ute på promenad.

2011

Solnedgång över havet
Solnedgångar kommer varje år och jag är lika svag för dem varje gång.

2012

Fotbollsmatch i svartvitt
Fotboll i kvällsljus. Jag gillar sol och skuggor.

2013

Hus i skogen
Vackert höstljus i skogen.

2014

Morgonljus i Köpenhamn
En kall morgon i Köpenhamn med ett fantastiskt ljus.

2015

British Airways, BA25, London - Hong Kong, Airbus A380
En British Airways A380. Inte säkert det är Dave bakom spakarna dock.

2016

Utsikt mot Öresundsbron
Utsikt mot Öresundsbron vid dramatisk solnedgång.

2017

Space Shuttle Atlantis
Rymdskytteln Atlantis på Kennedy Space Center. Otroligt intressant ställe att besöka.

2018

Julmarknad Krakow
Jul och nyårsmarknad i Krakow, Polen. Ett resmål jag kan rekommendera.

2019

Skovtårnet
Skovtårnet i Haslev. Ett superhäftigt utflyktsmål. Åk dit om du får tillfälle.

När jag gick igenom bilderna hittade jag förstås mängder med fler bilder jag gillar. Ta gärna en titt på Flickr. Där finns de alla. Med detta önskar jag ett Gott Nytt År och hoppas du får ett bra kommande decennium.

Default image
Håkan Dahlström
Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.
Articles: 1678

2 Comments

Leave a Reply