Året på Instagram

Share:
Top Nine Instagram 2019

Årets nio populäraste bilder på Instagram. Gissar att det enbart baseras på antalet Likes. Det finns ett antal olika tjänster på nätet som plockar fram ens Instagramstatistik. Denna jag använde heter Top Nine.

Bilden i topp är faktiskt dopad. Jag testade att köpa en annons på Instagram för att se vad som hände. Rätt gissat, jag fick fler Likes än den borde ha fått. Jag är ju direkt usel på att tagga mina Instagrambilder och har alltid varit. Har tyckt att det stör bilden på nåt sätt. Inser förstås att tagga utav bara den är det som får bilden synlig. Utan taggar får man hålla tillgodo med sina befintliga följare och deras Likes. Det är inte dumt det heller…

Ska se om jag orkar ta fram årets fotostatistik när året närmar sig slutet. Jag har tagit ganska lite foton i år.

Default image
Håkan Dahlström
Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x