Nallen med stort hjärta

Nallen på Triangeln

Varje jul kommer han på besök, nallen med det stora varma hjärtat. Han sitter och välkomnar resenärer på Station Triangeln. Med ett inbjudande ljus piggar han upp den mest försenade tågpassagerare. Det är svårt att inte bli glad av att se honom i hörnet av södra entrén av stationen.

En dag som idag behövs han verkligen. Skånetrafiken har bytt biljettsystem och köerna har ringlat långa till de få kvarvarande servicecenter de har i drift. Inte blev det bättre av att allt havererade ett kort tag.

Så såg det ut i Lund ikväll. Själv hade jag turen att kunna förnya mitt periodkort i morse. Även om köpet först inte gick igenom så fick jag min biljett i appen någon minut senare. Som tur var hann jag inte utföra fler försök att köpa biljett. Läste att några fått flera köp debiterade. Inte kul att bli av med pengar sista veckan innan jul och lön. Även om de säkert kommer tillbaka så småningom…

Leave a Reply