Emirates Airbus A380

Share:
Emirates Airbus A380

Emirates Airbus A380 på väg mot landning på Copenhagen Airport. En stor bjässe som är fantastisk att flyga med. Så tyst jämfört med de flesta andra plan. Har dock inte flugit med någon Emirates A380 men med Lufthansa från Miami till Frankfurt. Det är lite synd att Airbus slutar tillverka dem. Kan förvisso förstå att de lägger ner tillverkningen om det inte bär sig. Som tur är kommer det säkert att finnas A380 i luften i minst tio år till. Så det är inte försent att ta en tur till. Gärna i business class. Där ser det lyxigt ut. Tills dess får jag trösta mig med att kolla på månen och fotografera de som passerar över mig.

Default image
Håkan Dahlström
Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x