Emirates Airbus A380

Emirates Airbus A380

Emirates Airbus A380 på väg mot landning på Copenhagen Airport. En stor bjässe som är fantastisk att flyga med. Så tyst jämfört med de flesta andra plan. Har dock inte flugit med någon Emirates A380 men med Lufthansa från Miami till Frankfurt. Det är lite synd att Airbus slutar tillverka dem. Kan förvisso förstå att de lägger ner tillverkningen om det inte bär sig. Som tur är kommer det säkert att finnas A380 i luften i minst tio år till. Så det är inte försent att ta en tur till. Gärna i business class. Där ser det lyxigt ut. Tills dess får jag trösta mig med att kolla på månen och fotografera de som passerar över mig.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑