JustWatch – när du vill se var du hittar filmen

Jag ser inte mycket på TV eller ser på serier men filmer gillar jag. Att få tips på filmer jag vill se kan komma från vartsomhelst. Via vänner eller från nätet. Problemet är då bara, var kan jag se den? Har både Netflix och Viaplay och dessutom går det ju att hyra från Google Play och Apple iTunes. En riktigt bra App jag hittat för att se vem som har filmen är JustWatch.

JustWatch App

JustWatch finns till både iOS och Android. När du laddat hem appen och startar den får du välja vilka leverantörer du har tillgång till. Sen är det bara att söka efter filmen du vill se och du ser direkt vem som kan leverera den. Ibland har man tur och det är en streamingtjänst man redan har och då kostar det inget extra. I annat fall får man hyra (eller köpa) filmen.

JustWatch visar också nya filmer som lagts till på de olika tjänsterna om man bara vill hålla kolla på det. Jag tycker personligen att Netflix är ganska rörig att ha med att göra men med JustWatch har livet blivit mycket enklare.

Ser du film lite då och då kan jag verkligen rekommendera JustWatch. Det är en riktigt bra tjänst.

Default image
Håkan Dahlström
Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.
Articles: 1678

Leave a Reply