Hoppa till innehåll

Mårtens Kebab house – Lund

Gjorde ett besök hos Mårtens Kebab house i Lund för att testa deras kebabrulle. Att ägaren skulle heta Mårten är inte så troligt. Anledningen är snarare att den ligger på Mårtenstorget i Lund. Mårtenstorget är ett av de större torgen i Lund där du hittar bland annat torghandel. Det är också fullt med restauranger inom alla smaker runt torget. Hamburgare, pizza, indiskt, kinesiskt, sushi etc. Således ett restaurangtorg.

Mårtens Kebab house Lund
Generösa öppettider som synes.

Menyn består av det vanliga på ett sådant här ställe. Kebab, hamburgare, pizza etc. Lokalerna var fräscha och det var ingen kö eller krångel med beställningen. Enda frågan var vilken sås jag ville ha. Mild, stark eller vitlök. Valde det sistnämnda. Efter en lagom lång väntetid fick jag min kebabrulle serverad vid bordet jag satt mig vid.

Hur var kebabrullen?

Kebabrullen var större än en extrastor i Malmö. Men inte som en jättebamse som man kan få på vissa ställen. Lagom stor skulle jag vilja säga.

Kebabrulle från Mårtens Kebab house i Lund.
Kebabrulle från Mårtens Kebab house i Lund.

Tyvärr var brödet ganska svampigt och segt. Kött och grönsaker var ok men inte mer. Vitlökssåsen var tämligen smaklös. Jag borde valt stark sås eller ännu hellre en mix av stark och vitlökssås.

Kebabrulle från Mårtens Kebab house i Lund.
Hyggligt packad. Men smaklös.

Brödet påminde mer om ett indiskt naan-bröd än ett riktigt bra kebab-bröd. Naan är ju gott men passar inte till kebabrulle. Mårtens Kebab house tar kort och har terminal som fungerar med mobilbetalning.

Betyget för Mårtens Kebabhouse blir 2 stjärnor av 5.

Kategorier

Food

Taggar

, , , ,

Håkan Dahlström Visa alla

Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.

Why not say something?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s