Telia stoppar bluffsamtal – det var på tiden

Du har säkert varit med om det. Att få okända samtal från utländska nummer. För mig gick plågan i vågor och oftast samtal från ett och samma land ett antal dagar i rad. Sedan kunde det vara lugnt ett tag för att åter ta fart. Då från ett helt annat land. En jävla plåga alltså.

Telia Televerket Diavox

Inte för att jag svarade på samtalen som kom från utlandet men det var ju grymt irriterande att få samtal närsomhelst på dygnet från skojare och bluffmakare.

Bravo Telia!

Den goda nyheten idag var att Telia bestämt sig för att ta tag i problemet och införa en lösning för att stoppa dessa idiotiska samtal.

Tack Telia. Inte en dag för tidigt. Visst, alla samtal verkar inte gå att stoppa men om 90% försvinner kan jag tycka att det är gott nog. Skönt att det är min operatör som är först. Jag hoppas de övriga operatörerna gör detsamma. Skojarna kommer säkert inte att ge upp så det blir väl ett race att hänga med för teleoperatörerna så att inte plågan kommer tillbaka.

Har du själv varit utsatt för spöksamtal?

Default image
Håkan Dahlström
Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.
Articles: 1678

2 Comments

  1. Tjena Håkan!

    Superkul att läsa om att du uppskattar vår satsning för att stoppa dessa jobbiga samtal som bara stör en. 😅 Ha en fantastisk dag! 😎

    //Daniel, Telia Kundservice

Leave a Reply