Skip to content

MENYn – kebabställe vid Malmö C

Åker du tåg eller buss till eller från Malmö C och är sugen på kebab finns det MENYn precis på andra sidan kanalen. Här serveras kebab, falafel, kyckling, hamburgare, sallader med mera. Jag var hungrig och bestämde mig för en X-stor kebabrulle.

MENYn Malmö
MENYn vid Malmö C. Precis över kanalen.

Det här med extrastor kebabrulle har jag lärt mig att det betyder att den är större än liten men absolut inte i klass med kebabrullar på vanliga pizzerior som kan ha storlekar upp till mindre timmerstock. Extrastora kebabrullen på MENYn skulle jag vilja kalla en normalt stor kebabrulle.

MENYn Malmö X-Stor Kebabrulle
En X-stor kebabrulle tack!

Kunde se när de packade kebabrullen att de använder Liba bröd. Samma som man kan köpa på Willys. Inget ont med det. Det är ett väldigt gott bröd. Men det ryker en stjärna om jag vet om att brödet inte är hembakat. Kebabrullen var god med de vanliga fräscha grönsakerna. Valde blandade såser och det blev starkt och gott. Trots plastpåse och papper runt kebabrullen lyckades jag ändå spilla ner bordet. Typiskt.

MENYn Malmö ankor
På MENYn finns även anka. Som sällskap.

Läget med uteservering gör att man kan titta på folk som väntar på bussar eller passerar i största allmänhet. Vissa tvåbenta, plattfotade gäster blev dock ganska närgångna. Ärligt talat så tiggde de mat. De fick inget. Kebabrulle är inget för ankor.

MENYn Malmö
Det serveras också glass på MENYn.

Förutom all mat har MENYn också ett stort utbud av glass. Om du är sugen på efterrätt. MENYn är ett bra ställe att äta på. Bra läge och god kebabrulle. Inte enastående men helt godkänd. Betalning fungerade utmärkt med både kort och mobil.


Betyget för MENYn blir 3 stjärnor av 5.


Categories

Food

Tags

, , , ,

Advertisements

Håkan Dahlström View All

Hi! I am Håkan. In English, the pronunciation of my name is like "Hawkan". Just so you know. I am also the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. I am living in Malmö, Sweden. I hope you enjoy your visit.

Why not say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s