Ammo Falafel

Äntligen har vårvädret blivit så pass bra att det går att besöka även de matställen som det inte går att sitta inne hos. Ett sådant är Ammo Falafel på Triangeln. Den åttakantiga kiosken har funnits på torget i många år och haft en del olika ägare och inriktningar. Nu serveras falafel, kebab, korv och glass. Det finns bord och stolar att sitta på bredvid kiosken. Är det fullt där har torget bänkar att sitta på. Läget mitt på torget gör den enkel att nå oavsett hur du transporterar dig.

Ammo Falafel på Triangeln i Malmö
Ammo Falafel

Falafel är inte riktigt min grej men det är däremot kebab. Provade deras extrastora kebabrulle med stark och vitlökssås. Jag tror jag har fått ett nytt favoritställe vad gäller kebabrulle i Malmö. Fräscha grönsaker, goda såser, perfekt kryddat kebabkött och ett fantastiskt gott bröd. En kebabrulle kan inte bli bättre än så här. För sextio kronor är den ett kap.

Hur stor är extra stor?

Storleken på en extrastor är inte som vissa pizzaställen som har timmerstockar till kebabrullar och som man måste vara extremt hungrig för att orka äta upp. Den här är precis lagom om du är normalt hungrig. Inlindad i papper och nedstucken i en plastpåse får man den i handen. Att ha en plastpåse runt när man äter är bara fiffigt. Man slipper en del oundvikligt kladd då.

Jo, jag vet att det är dagsform på kebabrullar och det går inte att gå till samma ställe jämt och ständigt. Jag har varit klart positiv till både Malmö Kebab och Lundafalafel när jag testat dem men som sagt, variation är ett måste.

Har du inte testat Ammo Falafel så gör det. Det är prisvärt och gott. Trevlig personal och det tog lagom lång tid att få kebabrullen. Betalning fungerar med kort och kontanter. Även att betala med mobilen funkar fint.

Ammo Falafel får betyget 5 av 5 stjärnor.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑