Sultan Kebab Hyllie

Sultan Kebab eller som den tidigare hette, Kebab Eaters. Som namnet antyder så serveras det kebab här. Och även pizza och sallader. Restaurangen ligger vid Hyllie Stationstorg i Malmö. Själva restaurangen ligger precis vid stationen i Hyllie. Med andra ord är den enkel att slinka in på om man kommer med tåg eller buss. Köpte mig en kebabrulle. Efter en kort stund hade jag rullen i handen. Det var ingen direkt kö att tala om. Gissar att det kan vara desto längre köer vid event i Malmö Arena.

Kebabrulle från Sultan Kebab
Kebabrulle från Sultan Kebab. Prydligt folierad.

Själva storleken på kebabrullen kan betecknas som medium och är man inte alltför hungrig blir man mätt. Tyvärr var den blek i smaken. Grönsakerna var ok men inte mer. Köttet ganska intetsägande och inte så varmt heller. Brödet var det bästa med upplevelsen. Betalning funkar med kort och med mobilen. Personalen var trevlig och snabb.

Kebab Lovers Welcome
Kebab Lovers Welcome. Är du riktig kebab lover så välj ett annat ställe.


Sultan Kebab får betyget 2 av 5 stjärnor.

Leave a Reply