Lundafalafel Lund

Hungrig efter dagens arbete blev jag sugen på kebabrulle och fick använda Google för att orientera mig om ett bra ställe att äta kebab på. I toppskiktet hittade jag bland annat Lundafalafel. Namnet gör mig inte helt säker på vad de serverar men när jag kom fram behövde jag inte oroa mig. De hade annat än falafel.


Lundafalafel i Lund
Lundafalafel i Lund

Lundafalafel är ett hål i väggen. Eller rättare sagt ett hål i dörren. Ingen servering. Här står man och äter eller tar med sig maten hem eller någon annanstans. Stället ligger mitt i stan och verkar vara ett populärt ställe. Hyfsad kö både före och efter mig.Det viktigaste då? Maten. Jo, tack. Jag åt en X-stor kebabrulle och den var både fräsch och god. Behövde inte vänta länge på den men det var fräscha grönsaker och gott kött i ett perfekt mjukt bröd. Menyn bjöd även på hamburgare och naturligtvis, falafel.


X-stor kebabrulle från Lundafalafel
X-stor kebabrulle från Lundafalafel

Betalning sker med cash eller Swish. Kontantlös som jag oftast är swishade jag över 60:-. Bra pris för en bra kebabrulle. Har du själv ätit där? Vad tyckte du? Kommentera gärna.

Lundafalafel får betyget 4 av 5 stjärnor.

One comment

  1. […] gå till samma ställe jämt och ständigt. Jag har varit klart positiv till både Malmö Kebab och Lundafalafel när jag testat dem men som sagt, variation är ett […]

Leave a Reply