En vecka till julafton…

December rullar på. En vecka till julafton idag. Åkte bussen in till centrum för att se hur julstämningen var. Den var sådär. Kanske för att vädret var grått och trist. Inte så mycket folk i stan som jag befarade. De flesta är kanske klara med julklappsinköpen?

Givetvis stod lampan på Lilla Torg. Den börjar faktiskt bli lite sliten. Dags att renovera eller köpa en ny. Den hör hemma i juletid. Den och nallen på Triangelns station.

Det är också de sista dagarna innan det blir ljusare igen. Den 21/12 är det vintersolstånd. Sen blir det bara bättre fram tills den 21/6 nästa år innan det vänder igen. Gillar inte den mörka årstiden. Ljust ska det vara. Som på sommaren…

Default image
Håkan Dahlström
Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.
Articles: 1674

Leave a Reply