Julfest

Share:

Jag hade förmånen att bli bjuden på julfest med jobbet igår. Vi var på Skissernas Museum i Lund och fick en visning av muséet före vi åt en god julinspirerad middag. Jag har aldrig varit på Skissernas Museum förut och det var en spännande upplevelse. Det handlar om, precis som det låter på namnet, om skisser. Skisser av svenska och utländska konstnärer. En skiss är inte enbart några snabba pennstreck med en blyertspenna utan kan se ut som nästan färdiga konstverk. Kul att få det förklarat lite mer ingående av vår duktiga guide. Efter visningen satte vi oss till bords och åt en trerätters middag från “Restaurang På Skissernas“. Mycket gott och trevligt sällskap av kollegerna på jobbet. Kan varmt rekommendera ett besök på muséet om du är i Lund.

Default image
Håkan Dahlström
Hi! I am Håkan. I am the author of this website. I work with IT and photography is my hobby. I also like to travel and cooking. Living in Malmö, Sweden.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x