Julfest

Jag hade förmånen att bli bjuden på julfest med jobbet igår. Vi var på Skissernas Museum i Lund och fick en visning av muséet före vi åt en god julinspirerad middag. Jag har aldrig varit på Skissernas Museum förut och det var en spännande upplevelse. Det handlar om, precis som det låter på namnet, om skisser. Skisser av svenska och utländska konstnärer. En skiss är inte enbart några snabba pennstreck med en blyertspenna utan kan se ut som nästan färdiga konstverk. Kul att få det förklarat lite mer ingående av vår duktiga guide. Efter visningen satte vi oss till bords och åt en trerätters middag från “Restaurang På Skissernas“. Mycket gott och trevligt sällskap av kollegerna på jobbet. Kan varmt rekommendera ett besök på muséet om du är i Lund.

Why not say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: